Serhat Kılıç Stand By Me Adlı Şarkıyı Arka Koltuk XXL İçin Seslendirdi


Serhat Kılıç, “Stand By Me” adlı Ben E. King şarkısını Arka Koltuk XXL yayını için özel olarak seslendirdi.

Bizim çok hoşumuza gitti. Siz ne düşünüyorsunuz?

Serhat Kılıç

Serhat Mustafa Kılıç (8 Temmuz 1975; AnkaraTürkiye), Türk sinematiyatro oyuncusu, televizyoncu ve şarkıcı.

1994’te Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, Tiyatro bölümünü burslu olarak kazandı. 1998 yılında yüksek şeref öğrencisi olarak bu okuldan mezun oldu. İlk profesyonel oyunu Ankara Sanat Tiyatrosu‘nda Rutkay Aziz rejisiyle 1998 Ariel Doffman‘ın Kayıplar (Dullar) adlı oyunudur. 1999 – 2000 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu‘nda çalıştı. Aynı yıllarda, Diyarbakır Şehir Tiyatroları’nda sahne ve oyunculuk dersleri verdi ve bu kurumda Barış Adası adlı oyunu yönetti. 2002 yılında mecburi hizmetini tamamlamak üzere Erzurum Devlet Tiyatrosu‘na oyuncu olarak atandı. 2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı‘nda Reji üzerine yüksek lisans eğitimini tamamlayıp Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak ders vermeye başladı. 2008 yılında Devlet Tiyatroları’ndaki görevinden istifa ederek çalışmalarına İstanbul’da devam etmeye başladı. İstanbul’da çalıştığı tiyatrolar arasında Tiyatro DotBKM gibi tiyatrolar yer almaktadır. 2009 – 2010 sezonunda “İntiharın Genel Provası” adlı oyun ile İstanbul Şehir Tiyatroları‘na katıldı. “İntiharın Genel Provası” adlı oyun 3 sezon İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda kapalı gişe olarak sahnelendi. Serhat Kılıç, dört farklı karakteri canlandırdığı bu oyundaki performansı ile 14. Afife Tiyatro Ödülleri kapsamında, Yılın En Başarılı Müzikal ve Komedi Erkek Oyuncusu dalında adaylığa layık görüldü. 2012 yılında Cats&Dogs (Soho İstanbul) adlı bir prodüksiyon şirketi kurdu. 2014 yılında Cannes Film Festivali Altın Palmiye Ödülü’nü kazanan Nuri Bilge CEYLAN‘ın yönetmenliğini yaptığı Kış Uykusu filminde İmam Hamdi karakterini canlandırdı. Bu filmdeki performansı ile 47. SİYAD ödülleri, En iyi yardımcı erkek oyuncu performansı dalında adaylığa layık görüldü.

Oyuncu, 2014 yılı Kasım ayında, oyunculuk, yazarlık, dans ve şan eğitimi veren Okul Serhat Kılıç’ı kurmuştur. 2014 yılında kurduğu tiyatro atölyesi olan Serhat Kılıç Okul’u hizmete açmıştır.


Kaynak: Wikipedia



Ben E. King

Benjamin Earl King (28 Eylül 1938 – 30 Nisan 2015) daha çok Ben E. King olarak bilinen bir Amerikalı soul şarkıcısı. Ben E. King denilince akla gelen ilk şarkı bestesini yaptığı ve söylediği “Stand by Me” dir. Şarkı Amerika Birleşik Devletlerinde U.S. Top 10‘de 1961 ve 1986 yıllarında ve İngiltere‘de 1 numaralı hit olmuştur. R&B vokal grubu The Drifters’da solist olarak da kendini tanıtmıştır.

Earl King, 30 Nisan 2015 tarihinde kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetti.


Kaynak: Wikipedia

MA Müzik
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

"Varlığımız Sırlarımızdan İbaret!"

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir